Despre noi

Despre noi

Despre noi

Echipa Cunoaște-te a luat amploare odată cu dezbaterile dintre membri ei. Aceste dezbateri au la bază latura psihologică a vieții și curiozitatea pentru aceasta, nevoia de dezvoltare, de îmbunătățire a abilităților ca și terapeuți.

Cunoaște-te are un dublu sens, dat fiind că echipa noastră de terapeuți este în proces de creștere, proces care, din punctul nostru de vedere nu se termină niciodată.

Continuăm să ne cunoaștem pe noi și să rămânem curioși cu privire la domeniul în care activăm.

Celălalt sens este dat de dorința noastră ca și ceilalți să beneficieze de cunoaștere. În sensul acesta, puneți apela la o ședință de psihoterapie cu unul dintre specialiști, sau puteți accesa secțiunea Blog pentru a citi diverse articole de specialitate.

Cum te poate ajuta un specialist în procesul tău de cunoaștere auto-reflecție și cunoaștere de sine?

A te cunoaște înseamnă să ai o înțelegere profundă a propriilor tale emoții, gânduri, comportamente și motivații. Terapia este un proces care poate îmbunătăți înțelegerea ta asupra lumii și a relațiilor tale cu ceilalți.

Pentru a te cunoaște pe tine este nevoie să înțelegi ce te face fericit și ce te face să te simți împlinit, dar și ce te face să te simți stresat sau neliniștit.

Atunci când te cunoști poți lua decizii în acord cu valorile tale și mai informate în viață, deoarece înțelegi mai bine ceea ce îți aduce fericire și satisfacție și ce nu.