Psiholog

Chirilă Dan Ștefan

"Viața nu este ceea ce ți s-a întâmplat, ci ceea ce tu decizi să faci cu ceea ce ți s-a întâmplat." - Viktor E. Frankl
Chirilă Dan Ștefan

Biografie

Sunt Chirilă Dan Ștefan, un psiholog clinician în supervizare și psihoterapeut sistemic în formare. Încă din copilărie, am fost fascinat de explorarea sinelui și de înțelegerea profundă a propriei identități. Experiențele personale și călătoria mea m-au condus către psihologie, dorind să ajut și să facilitez înțelegerea și dezvoltarea personală a celorlalți.

Mă concentrez pe lucrul cu persoanele adulte, având ca obiectiv ajutarea lor să trăiască o viață autentică și în acord cu valorile personale. În calitate de psiholog, consider că ascultarea activă, empatia, răbdarea, creativitatea și o înțelegere a naturii umane sunt abilități esențiale.

Abordarea mea în lucrul cu clienții se caracterizează prin transparență, autenticitate și comunicare empatică. Îmi propun să fiu un ghid în călătoria lor de autodescoperire, oferindu-le un spațiu sigur pentru a explora și a depăși obstacolele personale. În timpul ședințelor, încurajez clienții să fie ancorați în momentul prezent, să se implice și să-și descopere resursele interioare, pentru a găsi soluții și a-și atinge obiectivele.

În munca mea, integrez valori precum acceptarea, flexibilitatea, implicarea și mindfulness-ul. Înțeleg importanța creării unei relații de încredere și respect cu clienții mei, respectând principiul „do no harm”.

Ceea ce mă diferențiază în calitate de psiholog sunt perspectiva mea analitică, atenția la detalii și abordarea orientată către soluții. Îmi place să analizez și să înțeleg în profunzime fiecare situație și să găsesc modalități creative de a aborda provocările cu care se confruntă clienții mei.

În permanență, îmi doresc să mă îmbunătățesc ca psiholog, să acumulez cunoștințe și să-mi dezvolt abilitățile. Obiectivul meu este să fiu o prezență sănătoasă în viața clienților mei, oferindu-le sprijinul necesar pentru a se simți văzuți, auziți și înțeleși în procesul lor de creștere și transformare personală.

Sper că această descriere reflectă pasiunea și angajamentul meu în a-i ajuta pe oameni să-și atingă potențialul maxim și să trăiască o viață împlinită. Sunt nerăbdător să colaborez cu dvs și să explorăm împreună soluțiile și schimbările pe care le puteți realiza în viața dvs!

 

Testimoniale

Domnul psiholog este foarte onest și îți spune într-un mod transparent nevoile pe care le ai. Il recomand cu drag! – Răzvan P.

Atipic, nu-ți spune ce dorești să auzi, îți spune adevărul în față. Foarte asumat. Pragmatic. Remarcabil. Pe poziții cand ai nevoie de ajutor.
Vine în sprijinul clienților cu soluții, demonstrează ca la terapie nu e ca în filme, te informează, te pune la treaba, te ghidează sa rezolvi, ce singur nu poți!
Pot doar sa-i multumesc si sa-l recomand cu drag. – Ana C.

Cuvintele sunt mult prea simple pentru a putea descrie profesionalismul de care dă dovadă domnul psiholog. Recomand nu doar pentru implicarea nemărginită, ci și pentru răbdarea, înțelegerea, empatia și conexiunea cu pacientul. Evoluția mea nu ar fi avut loc fără ajutorul dumnealui. Mulțumesc! – Sabina S.

Sunteți gata să discutați?

Social Media

Alți membri ai echipei

Abrăcel Maria Magdalena
Psiholog

Abrăcel Maria Magdalena

Numele meu este Abrăcel Maria Magdalena, sunt absolventă a Facultății de Psihologie din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, cu master în Psihologie clinică și psihoterapie.
Chirilă Dan Ștefan
Psiholog

Chirilă Dan Ștefan

"Viața nu este ceea ce ți s-a întâmplat, ci ceea ce tu decizi să faci cu ceea ce ți s-a întâmplat." - Viktor E. Frankl