Psiholog

Chirilă Maria Magdalena

„Întâlnirea a două personalități este similară cu contactul a două substanțe chimice: dacă există chiar și cea mai mică reacție, ambele elemente se transformă.” Carl Jung
Chirilă Maria Magdalena

Biografie

A venit timpul să mă prezint, să prezint titulatura la care am visat de 10 ani și iată-ne aici, în acest punct. Sunt un om obișnuit, cu calități și defecte, cu zile bune și zile mai puțin bune, dar peste toate astea, sunt omul însetat de cunoaștere, cu o curiozitate nemărginită pentru om, suflet, natura umană.

 

Numele meu este Chirilă Maria Magdalena, sunt absolventă a Facultății de Psihologie din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, cu master în Psihologie clinică și psihoterapie.

Ca și pregătire profesională, sunt sub supervizare în psihologie clinică, cu o formare psihoterapeutică în Terapie cognitiv-comportamentală și cu aproape 1000 ore de psihoterapie, în calitate de psiholog, parcurse în mai puțin de un an ( iunie 2022- aprilie 2023).

Psihologia m-a salvat și este o poveste de dragoste fără sfârșit. M-a salvat și nu o spun doar pentru că sună bine, m-a salvat pentru că fără ea aș fi fost un om trist, pierdut, fără sens, în relații toxice și fără speranță.

Învăț zilnic de la oamenii care trec pragul cabinetului, învăț despre schimbare, despre durere, despre iubire, despre transformare, despre viață.

Poate îți dorești să lucrăm împreună, poate nu, însă dacă tot ai ajuns la acest text, te încurajez să nu te opresti niciodată din autocunoaștere, din dezvoltare, din creștere. Continuă să observi, continuă să te întrebi si fii prezent!

Testimoniale

Magda este o persoană caldă și răbdătoare care te ascultă și te înțelege și care explorează alături de tine niște zone pe care nu știai că le ai, dar care te ajută să le diminuezi și să le rezolvi, fiind în același timp realistă la faptul că schimbarea nu se petrece peste noapte, dar dându-ți sentimentul că ești puternic și sigur vei reuși. Aștept de fiecare dată cu entuziasm o nouă ședință și o recomand cu mare drag! – Andreea P.

Recomand cu încredere, doamna psiholog este foarte răbdătoare și înțelegătoare. Am fost primită de fiecare dată cu multă căldură! – Mihaela B.

O recomand din suflet pe domnișoara psiholog, pentru că este foarte implicată și gata să asculte activ, ca noi să primim cele mai bune idei și soluții, referitor la ceea ce ne macină!
Dacă ar fi să aleg din nou un terapeut la care să merg, tot pe dumneaei aș alege-o! – Lucia B.

Sunteți gata să discutați?

Social Media

Alți membri ai echipei

Chirilă Maria Magdalena
Psiholog

Chirilă Maria Magdalena

Numele meu este Chirilă Maria Magdalena, sunt absolventă a Facultății de Psihologie din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, cu master în Psihologie clinică și psihoterapie.
Chirilă Dan Ștefan
Psiholog

Chirilă Dan Ștefan

"Viața nu este ceea ce ți s-a întâmplat, ci ceea ce tu decizi să faci cu ceea ce ți s-a întâmplat." - Viktor E. Frankl