Arhive: Services

Psihoterapie pentru tulburări alimentare

16/05/2023
Terapia în tratamentul tulburărilor alimentare include lucrul cu: anorexia nervoasă șibulimia nervoasă.

Co-Terapie

10/05/2023
Coterapia pe care o oferim îmbină perspectiva a doi terapeuți formați în scoli diferite. Abordăm obiectivele terapeutice din perspectivă sistemică și cognitiv-comportamentală.

Psihoterapia în tratarea insomniei

10/05/2023
Psihoterapia poate fi eficientă în tratarea insomniei, mai ales în cazurile în care aceasta este cauzată de stres, anxietate sau probleme emoționale.

Tulburari alimentare

10/05/2023
Terapia în tratamentul tulburărilor alimentare include lucrul cu: anorexia nervoasă șibulimia nervoasă.

Psihoterapie- tulburări de personalitate

26/04/2023
Tulburările de personalitate sunt caracterizate prin modele comportamentale și de gândire rigide și inadaptabile, care pot duce la dificultăți în interacțiunile sociale și în funcționarea generală.

Psihoterapie anxietate

26/04/2023
În cazul anxietății, pacientul învață să recunoască și să înțeleagă gândurile și comportamentele care contribuie la simptomele anxietății.

Psihoterapie diverse dependențe

26/04/2023
În lucrul nostru cu dependințele terapeutul ajută persoana să-și dezvolte abilități de gestionare a situațiilor de tentație și să-și schimbe convingerile nesănătoase legate de utilizarea substanțelor sau comportamentul dependent.

Psihoterapie atacuri de panica

26/04/2023
Terapia cognitiv-comportamentală este terapia cel mai frecvent utilizată pentru tratarea atacurilor de panică.

Psihoterapie Depresie

26/04/2023
În timpul terapiei cognitiv-comportamentale pentru depresie, terapeutul și pacientul lucrează împreună pentru a identifica gândurile negative care contribuie la simptomele depresiei și pentru a le înlocui cu gânduri pozitive și...

Psihoterapie Individuală 1-la-1 in Cabinet

21/03/2022
Este o formă de terapie care se concentrează pe schimbarea modului în care o persoană gândește și acționează într-o anumită situație. Terapia CBT se bazează pe ideea că gândurile, sentimentele...